Örebro
 

LEXUS RX 450h. ORIGINALET SOM NU ÄR BÄTTRE ÄN NÅGONSIN.


År 2005 lanserade vi RX 400h, Lexus första fullhybrid-modell och även världens första hybriddrivna premiumbil. En stor, rymlig och synnerligen praktisk crossover med en suverän kombination av prestanda och bränsleekonomi. Sedan dess har Lexus byggt över 750 000 hybridbilar. Och den uppdaterade RX 450h med andra generationens Lexus Hybrid Drive är det senaste tillskottet. Den mest förfinade, kompletta och generösa RX-versionen hittills. Läs mer om RX 450h.

RX 450h går att få med F SPORT-paket, med ett än mer självsäkert utseende och ännu vassare köregenskaper.

Läs mer om RX 450h med F SPORT-paket.


KUNDRECENSIONER.

Funderar du på att köpa en Lexus RX? Eller kör du en redan? Berätta gärna om din upplevelse! Gå in på lexus.se för att läsa recensioner om bilen innan du bestämmer dig. Eller om du själv vill skriva en, naturligtvis.


NYA RX.
ORDERBÖCKERNA STÅR ÖPPNA.

Nya RX är den fjärde generationen av Lexus bäst säljande modell någonsin. Med två versioner, en miljöbilsklassad fullhybrid, RX 450h och turbomodellen RX 200t, uppvisar nya RX ett djärvare formspråk, bättre prestanda, förhöjd säkerhet och inte minst en lyxigare interiör.
Ett förproduktionsexemplar av nya RX förhandsvisades hos oss i mitten av september. De första bilarna för försäljning anländer strax efter årsskiftet.

Orderböckerna står öppna.

KONTAKTA MIG
 Namn:
 Telefon:
 E-post:
 Beskriv ditt ärende:


  Dela med dig:
Dela med på MySpace


BERÄTTELSEN OM LEXUS.

Läs den intressanta historien om tillblivelsen av ett helt nytt premiummärke. 100 sidor, 350 kr inkl frakt. Beställ den här.