Örebro
 

NYA LEXUS RX. MED SOFISTIKERAD LYX SOM STANDARD.


År 2005 lanserade vi RX 400h, Lexus första fullhybrid-modell och även världens första hybriddrivna premiumbil. Nu, för fjärde gången i ordningen, lanserar vi en helt ny generation.


Med skarpare, djärvare design utvändigt och en svåröverträffad nivå av sofistikerad lyx invändigt är nya RX en Lexus som står ut på fler sätt än ett. Nya RX är dessutom utrustad med Lexus Safety System + som standard och belönades av Euro NCAP med maxresultatet 5 stjärnor.


Två versioner. En vision.

Fullhybriden RX 450h har den absolut senaste versionen av Lexus Hybrid Drive som på ett utomordentligt smart sätt kombinerar styrkan i en 3,5-liters V6-bensinmotor med två elmotorer. Det gör att du kan accelerera från 0 till 100 km/h på inte mer än 7,7 sekunder. Trots detta släpper bilen bara ut från 122 g/km CO2. Och är dessutom miljöbilsklassad. Nya RX går också att få som turbomodell: RX 200t.RX 200t Mer om RX 200t              RX 450h Mer om RX 450h


KUNDRECENSIONER.

Funderar du på att köpa en Lexus RX? Eller kör du en redan? Berätta gärna om din upplevelse! Gå in på lexus.se för att läsa recensioner om bilen innan du bestämmer dig. Eller om du själv vill skriva en, naturligtvis.KONTAKTA MIG
 Namn:
 Telefon:
 E-post:
 Beskriv ditt ärende:


  Dela med dig:
Dela med på MySpace


BERÄTTELSEN OM LEXUS.

Läs den intressanta historien om tillblivelsen av ett helt nytt premiummärke. 100 sidor, 350 kr inkl frakt. Beställ den här.