Örebro
 

LEXUS RX 450h. ORIGINALET SOM NU ÄR BÄTTRE ÄN NÅGONSIN.


År 2005 lanserade vi RX 400h, Lexus första fullhybrid-modell och även världens första hybriddrivna premiumbil. En stor, rymlig och synnerligen praktisk crossover med en suverän kombination av prestanda och bränsleekonomi. Sedan dess har Lexus byggt över 500 000 hybridbilar. Och den uppdaterade RX 450h med andra generationens Lexus Hybrid Drive är det senaste tillskottet. Den mest förfinade, kompletta och generösa RX-versionen hittills. Läs mer om RX 450h.

RX 450h går att få med F SPORT-paket, med ett än mer självsäkert utseende och ännu vassare köregenskaper.

Läs mer om RX 450h med F SPORT-paket.


RX 450h BUSINESS EDITION.

RX 450h Business Edition finns endast i en begränsad upplaga. Den skiljer sig från mängden med en specialgrill, där den nedre delen har fått F SPORT:s bikakemönstrade nät, snygga 19" lättmetallfälgar och elmanövrerad soltak som gör sköna dagar ännu behagligare. I övrigt är RX 450h Business Edition den perfekta kombinationen av en synnerligen bekväm lyxsedan och en mycket rymlig och praktisk crossover.


TJÄNSTEBIL?

RX 450h Business är speciellt framtagen för dig som är tjänstebilsförare. Komplett med ett reducerat förmånsvärde tack vare hybriddriften. Läs mer om RX 450h Business.


KUNDRECENSIONER.

Funderar du på att köpa en Lexus RX? Eller kör du en redan? Berätta gärna om din upplevelse! Gå in på lexus.se för att läsa recensioner om bilen innan du bestämmer dig. Eller om du själv vill skriva en, naturligtvis.

KONTAKTA MIG
 Namn:
 Telefon:
 E-post:
 Beskriv ditt ärende:


  Dela med dig:
Dela med på MySpace


BERÄTTELSEN OM LEXUS.

Läs den intressanta historien om tillblivelsen av ett helt nytt premiummärke. 100 sidor, 350 kr inkl frakt. Beställ den här.