Våra modeller      Lexus CT      Lexus IS      Lexus GS      Lexus LS      Lexus NX      Lexus RX      Lexus RC      Lexus LC      Lexus In Business


LEXUS NX. MINDRE MEN MYCKET.

Lexus NX är kraftfull och distinkt. Utformad som om den vore skuren ur ett stycke och med en sportig interiör. Lexus NX härstammar från det uppmärksammade konceptet LF-NX, och är inspirerad av större syskonmodellen RX. NX 300h erbjuds med både fram- och fyrhjulsdrift. NX 300h AWD med 17″-fälgar är dessutom miljöbilsklassad. Läs mer om NX 300h.

 

BOKA PROVKÖRNING
Upplev NX 300h på riktigt – boka en provkörning!

 

FEM STJÄRNOR I EURO NCAP!
NX 300h är inte bara snygg och klimatsmart. Den är dessutom en av de säkraste bilarna i segmentet. Premiumhybriden har blivit tilldelad 5 stjärnor av Euro NCAP, efter att ha klarat minimumkraven för maxbetyg med stor marginal. Bland annat ser vi fantastiska resultat i kategorierna säkerhetsassistans och fotgängarskydd, samt 82% i både vuxen- och barnpassagerarskydd. Läs mer om Euro NCAP här.

 

TJÄNSTEBIL?
Nya fullhybriden NX 300h är en kompakt crossover med generösa och flexibla utrymmen, fina köregenskaper och härlig komfort. Tjänstebilsversionen är dessutom laddad med Lexus sedvanliga premiumattribut; bland annat hög säkerhetsnivå och en rikhaltig standardutrustning. Läs mer om NX 300h Business.

 

 

NX_300h Läs mer om

 

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din E-post (obligatorisk)

Ditt telefonnummer:

Ditt meddelande